Tapijt Vintage Medaillon - Grijs Bekijk groter

Tapijt Vintage Medaillon

Geen beoordelingen

Nieuw

Het medaillon design zorgt voor een klassiekere toets maar door het vintage element past het dan weer in verschillende woonkamers. Het... (Meer details)

€ 40,70

incl. BTW
  • 120cm x 170cm
  • 160cm x 230cm

Meer informatie

Het medaillon design zorgt voor een klassiekere toets maar door het vintage element past het dan weer in verschillende woonkamers. Het afgewassen effect is een enorme trend de laatste tijd en bij deze collectie kan dit perfect benadrukt worden. De tapijten worden gemaakt van viscose. Door de selectieve keuze van het garen, krijg je een glanzend en zacht tapijt. Ze zijn bovendien zeer speciaal doordat ze vlak, dun en zacht zijn. 

De tapijten worden vervaardigd door Vlaamse vakmensen met jarenlange ervaring in textiel. Deze Vlaamse authenticiteit is terug te vinden in elk tapijt. Het zorgt er bovendien ook voor dat deze lang mee gaan en de tapijten zijn makkelijk te onderhouden met een stofzuiger of tapijtreiniger. Het Vintage Medaillon tapijt is gemaakt van viscose en is beschikbaar in 2 maten: 120x170cm en 160x230cm, alsook in een donkere kleurvariant. 

Poolhoogte 3,5mm
Materiaal Viscose
Stijl Klassiek
Kleur Grijs
Dessin Vintage Medaillon

Beoordelingen

Schrijf jouw beoordeling