Tapijt Vintage Ethnic - Multi Bekijk groter

Tapijt Vintage Ethnic - Multi

Geen beoordelingen

Nieuw

Dit etnische design past perfect in een bohemian woonstijl. In deze woonstijl mag je gerust verschillende patronen gaan combineren en hoeft niet... (Meer details)

€ 88,15

incl. BTW
  • 120cm x 170cm
  • 160cm x 230cm

Meer informatie

Dit etnische design past perfect in een bohemian woonstijl. In deze woonstijl mag je gerust verschillende patronen gaan combineren en hoeft niet alles 'binnen de lijntjes' te zijn. Het Vintage Ethnic tapijt bestaat uit acryl-chenille waarbij er een weeftechniek gehanteerd wordt zoals bij de meubelstoffen. Dit weefpatroon maakt het mogelijk om gedetailleerde designs zoals deze, Vintage Ethnic, tot stand te brengen. De acryl-chenille garens zorgen voor een zacht en rijkelijk gevoel van het tapijt. Het is tevens ook duurzaam en sterk. De verschillende felle kleurentinten komen in dit vlakweefsel ook mooi tot zijn recht. Dit revolutionair grafisch tapijt zorgt ervoor dat je woonkamer perfect in stijl wordt aangekleed. 

De tapijten zijn makkelijk te onderhouden met een stofzuiger of tapijtreiniger. Het Vintage Ethnic tapijt is beschikbaar in 2 maten: 120x170cm en 160x230cm.

Poolhoogte Vlak
Materiaal Chenille
Stijl Retro
Kleur Multi
Dessin Vintage Ethnic

Beoordelingen

Schrijf jouw beoordeling