Over Tapijtwereld.be

Over ons

Door onze nauwe samenwerking met de producent kunnen wij samen alle trends opvolgen en die tot stand brengen. Wij zijn voor hen een exclusieve verdeler in België alsook in Nederland.  Door deze 1-op-1 samenwerking hebben wij ook de mogelijkheid om op regelmatige basis nieuwe trendy producten aan te bieden en ons assortiment uit te breiden.

De jarenlange Vlaamse ervaring in textiel is terug te vinden in elk tapijt. Vlaanderen staat gekend voor de kwaliteitsvolle weverijen. Elk tapijt wordt met vakkennis geproduceerd, gecontroleerd en afgeleverd. Daarvoor staat tapijtwereld ook voor kwaliteitsvol, betaalbaar en stijlvol.

Waarom bij tapijtwereld kopen?

Eerst en vooral staan wij volledig achter onze producten en producent. Wij streven naar 100% tevredenheid en hechten veel waarde aan wat onze klanten vinden. Wij zorgen voor snelle leveringen en wij bieden bovendien ook nog gratis verzending aan op alle tapijten. Veel redenen om te twijfelen blijven er dus niet over.

Contact

Van maandag tem vrijdag van 09:00 tot 17:00 helpen wij je graag verder! Heb je een vraag over een product of een vraag over een bestelling? Contacteer ons via ons contactformulier of rechtstreek via info@tapijtwereld.be.